Vecka 23

Oj oj, näst sista veckan är nu avslutad! 😱

Vi började måndagen med en promenad hem till Mio och sedan hem till mig. Hos Mio lekte vi i trädkoja och åt frukt och hos mig blev det lek med hund, studsmatta och glass! Vi kom ”hem” till lunch och efteråt var det skönt att få sitta och titta på Bokstavslandet.

I tisdags var jag ledig och reste till Torekov för att vandra två delar av Skåneleden. Fantastiskt, det kan jag rekommendera! Barnen hade en bra dag med Kerstin och matematik. De repeterade hälften/dubbel och talets grannar.

Efter en ledig dag startade vi om veckan med en poängpromenad tillsammans med våra faddrar. Sedan var det dags för ”20 frågor” och massage. Härligt!

Idag jobbade barnen två och två. De fick en massa bokstäver och sedan delade jag ut ”magiska” bokstäver (vokaler) som gjorde att barnen kunde forma ord dom de sedan skrev i sina böcker. Efter rasten gick vi till barnens blivande klassrum, expeditionen för att hälsa på rektorerna, vaktmästarns kontor och till sist matsalen. Jag hoppas och tror att de nu känner sig redo för 1:an. När vi tränat på våra avslutningssånger så fick vi bevittna ett häftigt framträdande av Mio och Elton. Trulle gör nu ett sista besök och det är hos Arvid.

# Nästa vecka (måndag) är det dags för oss att gå på 1:ornas konsert och på tisdag ska vi ha en lekdag tillsammans med alla elever på skolan.

# Nästa vecka vill jag att alla barn har med sig en bärkasse där vi kan lägga alla deras saker som ska med hem.

# Hoppas vi alla ses på tisdag när det dags för sommarfest!

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s