Vecka 21

Vilken härlig utedag vi hade i måndags och vilka vackra konstverk barnen gjorde! Dessa sitter att beskåda i vår hall. De samarbetade jättebra och alla var engagerade. Efter lunch tittade vi på en film om allemansrätten.

I tisdags skrev alla barnen varsitt brev till sina faddrar och hoppas på svar. 😊 Vi lekte kompisbingo och efter lunchrasten krav de varandra massage.

På matematiken pratade vi om tid och klockan. Vad är tid? Upplever vi tid på olika sätt? För att jobba vidare på ett bra sätt så tillverkade barnen sina egna klockor som vi ska använda i undervisningen.

Idrotten var denna vecka utomhus och vi provade på Pokémon-orientering! Jättekul, varmt och jobbigt! Också idag fick barnen massera varandra och lekte leken ”vem där?”

# Ett förtydligande…. Skolavslutningen är den 15/6 kl 13:00. Samling senast 12:45, (då jag går in med barnen i samlad trupp) i gamla idrottshallen på Danska vägen och alla föräldrar och syskon är välkomna. 😊 Vi samlas utanför efteråt och säger Hejdå!

# Glöm ej att barnen ska ha lunchmatsäck och bra skor på onsdag då vi ska på Teater. Barnen har fått med en inbjudan i plastfickan tidigare i veckan.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s