Vecka 18

Denna vecka var kort och vår första skoldag var onsdag då vi jobbade med vikt hela dagen. Vi arbetade i grupp, två och två och med stenciler.

På torsdagen jobbade vi i Trulleboken, klappade stavelser, bekantade oss med bokstaven Q och spelade spel.

Idag fredag har vi fortsatt med stavelser, bokstaverat ord med hjälp av Ipads och tillsammans skapat en saga med ett spännande innehåll och bilder som barnen ritade. Trulle följde med Elise hem denna helg.

# De senaste veckorna har varit ”röriga” och en del barn har testat lite extra vart gränserna går. Vi pratar mycket i klassen om hur viktigt det är att följa skolans regler och att visa hänsyn till både vuxna och barn. Bra för er att veta ifall barnen nämner något om det. Vi har börjat med guldstjärnor och det är barnen som tillsammans får komma fram till i slutet av dagen ifall alla känner att det varit en bra dag präglad av glädje och respekt. 😊 Om det varit en bra dag får klassen en guldstjärna. Detta för att jag vill fokusera på positiva.

# Imorgon måndag går vi hem till Lucas, Arvid, Livia och Charleen. Vi kommer vara borta hela dagen och grilla korv till lunch. Glöm inte smörja in era barn och bra om de har gåvänliga skor på sig !

Ses imorgon!

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s