Vecka 17

Bättre sent än aldrig…

Vi inledde veckan med att Michaela (student) startade upp sitt matematikprojekt. Vi diskuterade med barnen på vilka olika sätt vi kan förmedla en siffran tex 5. Tillsammans 2 och 2 och med en IPad fick de ge sig ut på jakt efter sifferjakt, vilket de sedan redovisade för varandra.

På tisdagen fortsatte matematikprojektet och då tillverkade barnen tillsammans ett memory-spel av de bilder de tagit dagen innan. Under projektets gång kom vi på fler sätt som bilderna kunde användas till, bl.a. till addition.

I onsdags var det dags för en promenad hem till Valdemar och sedan hem till Liam som bor nära Willys. Med lite fruktpaus var det inga problem att gå långt.

Denna vecka var ojämn så dags för idrott där vi byggde upp en hinderbana. Resten av dagen ägnades åt korsord, regellekar och fri lek.

Sista dagen var det så dags för vår lek/vänskaps-dag då vi gick upp till ängen vid Prästakullen. Där blandade vi de tre klasserna i tre grupper och så fick de tillsammans testa en lek på varje station. Vi fick lite regn på oss men annars en härlig dag!

Vi ses på onsdag! 😊

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s