Vecka 43

Vi startade veckan med att repetera hur det ser ut i djurens värld den här årstiden. Fåglar som flyttar och en del djur som går o ide. Vi tittade på en film om Igelkotten och sedan gjorde barnen jättefina och högst personliga ”kottar” som nu sitter uppe i hallen. När vi var klara gick vi till skogen och sedan halva gruppen till biblioteket. På sista passet pratade vi om vad Halloween är och tittade på Evas superkoll som berättade om varför vi firar Halloween. 

Veckans bokstav blev I,i och vi insåg att det var många ord som börjar på is….              Tillsammans med övriga barn på skolan firade vi FN-dagen i gympasalen där vi sjöng sånger och lyssnade på 2:orna som uppträdde. Grej of the day handlade om Isbjörnen och barnen ritade fina vita björnar på svart papper som de sen limmade in i sina böcker. 

Då det var dags för matematik gick vi igenom siffran 6. Vi spelade mattespel och lysssnade på en läskig Halloweensaga med mattegåtor. 


På torsdagen (ojämn vecka) var det dags för idrott och tyvärr var det en del barn som inte hade kläder. 😌 Men det funkar fint ändå. Vi värmde upp med några varv löpning i salen och sedan lekte vi ”ormen ömsar skinn”. Passet avslutades med en ringlek där vi tränade på vår bollkontroll. 

Idag fredag har vi ju haft vår efterlängtade Halloweenfest där vi övade på passande ord, körde dansstopp, pysslade, sjöng sånger och tittade på spökfilm. Till filmen bjöds det på popcorn. 

Nu är det dags för höstlov då vissa är hemma, vissa är på fritids och en viss fröken åker till Rhodos! 😜☺️😀✌🏼👋🏽👙☀️

Men vi ses snart igen, utvilade och redo för nya tag. 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s